Манчестър Юнайтед обмисля да върне Давид Де Хеа само три месеца

...
Манчестър Юнайтед обмисля да върне Давид Де Хеа само три месеца
Коментари Харесай

Сензационно завръщане: Давид Де Хеа обратно в Юнайтед

Манчестър Юнайтед обмисля да върне Давид Де Хеа единствено три месеца откакто испанецът бе освободен от клуба.

Причината за това е, че новият титуляр на вратата на „ алените дяволи “ Андре Онана почти несъмнено ще играе на шампионата за Купата на Африка, който ще се организира сред 13 януари и 11 февруари 2024 година. 

Том Хийтън и Алтай Байъндър са другите вратари, с които разполага Ерик загар Хаг, само че те не се записали нито една минута от началото на сезона и на „ Олд Трафорд “ са обезпокоени, че не са подготвени да заемат мястото на Онана.

Ветеранът Хийътън също така непрестанно е преследван от травми и това значи, че има огромен риск Тен Хаг да разполага единствено с един вратар от първия тим, който на всичко от горната страна няма никакъв опит в Премиър лийг.

Бившият вратар на Интер се завърна в националния тим на Камерун, от който се бе отказал, през септември. Той може да пропусне осем мача на Манчестър Юнайтед за интервала, в който би играл на шампионата.

32-годишният Де Хеа, който изкара 12 години на „ Олд Трафорд “, по този начин и не съумя да си откри нов клуб в края на летния трансферен прозорец. Мнозина някогашни играчи и анализатори на Юнайтед показаха мнението, че клубът не се отнесе с нужното почитание към Де Ха, откакто до последно договаря с него за нов договор, само че откакто уреди Онана, реши да отдръпна предлагането си към испанеца.

Де Хеа прекарва огромна част от времето си в Манчестър, макар че сега няма задължения към клуба. Според британските медии Юнайтед най-вероятно ще му предложи кратковременен договор до края на сезона, само че е забавно дали Де Хеа ще преглътне обидата и ще одобри сходно предложение.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР